Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: kr 0,00
Til kassen
Mine sider

NATURALLY EUROPEAN

NATURALLY EUROPEAN CLASSIC

Naturally European har plukket de beste råvarene Europa har å by på til denne vakre serien.Bruken av lokale råvarer er et bevisst valg, noe som fører til mindre transport og derav mindre forurensning.


NYHETER fra Naturally European:


Roller-ball parfyme

Små og praktiske roll-on parfymer som er lekre og kjekke å ha i vesken, clutchen eller i lommen. Fås i duftene Tonka & Mojito, White flowers (dufter cotton flower), Exotic Pomelo, Fig Noir, Freesia & Pear, Blackberry Musk.

Nå har vi fått inn Lipbalms i denne herlige serien. Lipbalmene inneholder 100% naturlige og pleiende ingredienser og gjør leppene myke og glansfulle, samtidig som de pleies og holdes freshe.

Naturally European lipbalms er laget av 100% naturlige ingredienser. Den perfekte sammensetningen inneholder fuktighetsgivende egenskaper som Solsikkeolje, Sheasmør, Bivoks, Jojoba og Vitamin E.

Det er helt normalt å oppleve at lipbalmene kan bli mer rennende i konsistensen da de inneholder kun naturlige ingredienser, samt at de kan krystallisere seg når de blir tatt i bruk. Dette er på grunn av de naturlige ingrediensene og temperaturendringer, som også kan variere fra duft til duft, og smak til smak. Sheasmør kan krystalliseres, men smelter godt inn i leppene ved påføring. Det er ikke noe galt med produktene når dette skjer!

Ulikt mange andre merker, bruker ikke Naturally European kjemikalier som petroleumsgele i sine lipbalms. Petroleumsgele gir masse gloss, da den etterlater et lag av petroleumsfettlag på leppene, men den trekker ikke inn og tilfører god fuktighet, noe som er viktig for de fleste, for velpleide lepper. Dette gjør lipbalmen til Naturally European – en ren nytelse og med fantastiske dufter!


Duftkonvoluttene kommer i de samme duftene som resten av serien og kommer i lekre konvolutter med oppheng.

Nå får du også Duftlys og Duftpinner i denne lekre serien fra Naturally European. Machende etiketter og dufter som kroppsproduktene.

______________________

Håndkrem:
Pleiende håndkrem med bl.a shea-smør som gir fantastisk myke
hender. Shea-smøret er legende samt myktgjørende og beskyttende. 75ml

Body Lotion:
Pleiende bodylotion basert på solsikkeolje, kukuinøttolje og kokosnøttolje. Ingrediensene er fuktighetsgivende og rike og gir næring til huden. Kremen trekker lett inn og gjør huden myk og smidig. Brukes gjerne når huden føles stram og tørr som etter soling, vind eller kulde. 500ml

Dusjgele:
Skummende dusjgele som rengjør huden uten å tørke den ut. Dusjgelen gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og har frisk og naturlig duft. 500ml

All Over Body Cream:
Bodykremen er rik og pleiende og gir ekstra fuktighet til huden. Brukes gjerne på ekstra tørre partier. Påføres gjerne etter dusj og bad for å opprettholde hudens egen fuktighetsbalanse. 230ml

Flytende såpe:
Naturally European produserer såpene sine i Porto,
Portugal, hvor såpeproduksjon har lange tradisjoner. Såpene er beriket med bl.a søt mandelolje og er tilsatt nydelige eteriske oljer som gir fantastisk duft.

Såpestykker 230g:
Naturally European produserer såpene sine i Porto,
Portugal, hvor såpeproduksjon har lange tradisjoner. Såpene er beriket med bl.a søt mandelolje og er tilsatt nydelige eteriske oljer som gir fantastisk duft.

Serien finnes i følgende dufter: Ingefær & Lime, Melk, Roseblader, Fresia Pære NY og Verbena. 


Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.