Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: kr 0,00
Til kassen
Mine sider


#bilde1.jpg
#bilde2.jpg
#bilde3.jpg
#bilde4.jpg
#bilde5.jpg
#bilde6.jpg
#bilde7.jpg
#bilde8.jpg
#bilde9.jpg
#bilde10.jpg
#bilde11.jpg
#bilde12.jpg
#bilde13.jpg
#bilde14.jpg
#bilde15.jpg
#bilde17.jpg
#bilde18.jpg
#bilde19.jpg
#bilde20.jpg

KINN-Living

KINN Living

er et familiedrevet firma som ble startet i London våren 2017, av Marie Lavabre og datteren hennes Sophie Lavabre-Barrow.

KINN står for “Clean Beauty”. Tanken er at naturlig velvære gjelder for alle aspektene i livet vårt, ikke bare hudpleie. For KINN er det selvsagt at man i tillegg til å velge rene og naturlige skjønnhetsprodukter, også vil velge naturlige produkter til kjøkkenet, badet og resten av huset.KINN har derfor spesialisert seg på økologiske og naturlige høykvalitetsprodukter til deg, din familie og ditt hjem!

Historien til KINN begynner lenge før 2017. På begynnelsen av 1990-tallet ble Marie mor til lille Sophie, som mange førstegangsfødende ønsket hun å finne trygge, rene produkter som hun kunne bruke på babyen sin. Hun ønsket å unngå parabener, syntetiske farger, sls/sles, osv. Hun tok derfor kontakt med onkelen sin, som var en pioner innen aromaterapi industrien, og ba ham om hjelp til å utvikle en serie produkter som møtte hennes krav. Årene gikk og Marie la ideen sin på hyllen mens hun konsentrerte seg om karrieren innen interiørdesign. Mange år senere når datteren hennes, Sophie, var voksen tok disse to opp tråden igjen og dannet KINN sammen.  

KINN kom på banen igjen når Sophie gikk på universitetet i London, med en visjon om å ha en holistisk tilnærming til hjem og skjønnhet. Marie og Sophie satt i gang prosessen med å lage prisvennlige, økologiske og naturlige produkter som var trygge for hele familien (inklusiv husdyrene våre). Produktene skulle i tillegg ha en herlig duft fylt av økologiske aromaterapioljer. For KINN er «Clean Beauty» produkter for deg, din familie og ditt hjem.


Hva er det som er så spesielt med  KINN?

Hudpleieprodukter sertifisert gjennom COSMOS (den strengeste og mest oppdaterte standarden i Europa)

- Rene gjennomtenkte ingredienser
- Familiedrevet firma
- Produkter fylt med blandinger av aromatiskeoljer utviklet av onkelen til Marie.

- Plantebaserte, øko-vennlige husprodukter fylt med eteriske oljer

- Lekkert design

- Prisvennlige produkter som gir luksus i hverdagen

- En Livsstil som gir “Clean Beauty til deg, familien din og hjemmet ditt


I serien finnes det økologisk kroppspleie for både liten og stor.
Det finnes oppvaskmidler, husvask, kjøkkensprayer, baderomssprayer, glasspray, tekstilvask & tøymykner(kommer). Velg blant herlige dufter som lavendel, lavendel & rosmarin, samt den fantastisk friske Søt Appelsin-duften!

Alle produkter er UTEN petroleums kjemikalier, fosfater, enzymer og syntetisk duft. Inneholder kun plantebaserte ingredienser, er PH-nøytrale og mild mot hendene. Produktene er selvfølgelig IKKE testet på dyr. Inneholder eteriske oljer som gir de fantastiske duftene. Alle produktene er biologisk nedbrytbare og produseres i UK.

Kjøkkenspray
kr 99,00

Kjøkkenspray

Lavendel Rosmarin
Baderoms spray
kr 119,00
Oppvask
kr 99,00

Oppvask

Lavendel Rosmarin
Gulv vask
kr 129,00

Gulv vask

Lavendel
Glass spray
kr 119,00

Glass spray

Lavendel
Kjøkkenspray
kr 99,00

Kjøkkenspray

Søt appelsin
Oppvask
kr 99,00

Oppvask

Søt appelsin
Klesvask
kr 228,00

Klesvask

Appelsinblomst
Tøymykner
kr 228,00

Tøymykner

Appelsinblomst
Klesvask Finvask
kr 228,00

Klesvask Finvask

Appelsinblomst

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.