Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: kr 0,00
Til kassen
Mine sider

CUPRA

Cupra - Dottore Ciccarelli

Familien Ciccarelli har vært farmasøyter i generasjoner.Yrket har vært en del av familien siden 1700-tallet. Deres første apoteket ble åpnet i 1821 i byen Cupra Marittima.

 Kaptein Nicola Ciccarelli tjenestegjorde som farmasøyt i hæren. Etter 1. verdenskrig i 1905 laget han verdens første masseproduserte farmasøytiske produkt som var tannkrem. Tannkremen ble oppkalt etter Kaptein Ciccarelli og er fremdeles en av Italias mest solgt tannkremer. Denne suksessen gjorde at familien utvidet sortementet. De første hudpleie-produktene ble basert på bivoks, noe som fremdeles er en viktig del av Cupras hudpleie-serie.

 Familien Ciccarelli har i generasjon etter generasjon utviklet firmaet. Alltid med fokus på kvalitet. Kombinasjonen mellom naturlige ingredienser og vitenskap ha alltid stått sterkt i utviklingen av nye produktlinjer.

 Produktlinjene har hele tiden blitt rettet mot masse-markedet. Cupras produktene blir idag solgt både via apoteker og dagligvarerbutikker i Italia. Cupra blir sett på som en av "de gode gamle" kvalitets-merkene. Konsernet distribuerer varer over hele verden, og vokser stadig på eksportmarkedet. Familien Ciccareli eier og driver fremdeles konsernet med hode og hjertet.

- Etiske prinsipper
- Respekt for kunden
- Naturlige ingredienser
- Topp kvalitet
- Prisvennlig


Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.